Тимът на Добруджа 07 спечели отличието за Отбор на годината

...
Тимът на Добруджа 07 спечели отличието за Отбор на годината
Коментари Харесай

Добруджа 07 - Отбор на годината на Община Добрич

Тимът на Добруджа 07 завоюва оценката за " Отбор на годината на Община Добрич ". Волейболистите на треньора Петър Шопов събраха идентичен брой точки с Хандбален клуб Добруджа. Трети е Карате клуб " Самурай ".
Наградата от името на ВК Добруджа 07 одобри централният блокировач Александър Кордев. „ За всички нас – играчи и управление, тази премия значи доста “, показа пред медиите Кордев.



Либерото на добричлии Николай Тодоров бе класиран на десето място в класацията на най-хубавите спортисти на Добрич. „ Благодаря на всички, които са дали своят вот за мен и за тима. Добруджа 07 може да реализира доста в това състезание. Всички зависи от нас. Моята цел, както и на всички в тима, е орден. Жребият за купата също е добър, изключително за 1/4-финала, където ще играем с Дунав. След това най-вероятно ще срещнем домакина на шампионата Нефтохимик и с малко шанс можем да ги победим. Благодаря на нашите почитатели за поддръжката, която ни оказват на всички места, когато и да е и по всевъзможен метод. Нека да не престават да поддържат тима, а ние ще се постараем да ги радваме във всеки един мач “, съобщи той.

Спортист на Добрич за 2019 година е състезателят на клуб по повдигане на тежести „ Добруджа “ Юндер Бейтула. Втори и трети са каратистът на „ Самурай “ Пеньо Пенев и гюлетласкачът от СКЛА „ Добрич “ Георги Иванов.
Гюлетласкачът на СКЛА „ Добрич “ Тодор Петров безапелационно завоюва при младите спортни гении. В тройката са още боксьорката Дилек Демирова и каратистът Тулчан Мехмед.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР