Тимът на Далас Маверикс най-вероятно ще е без звездата си

...
Тимът на Далас Маверикс най-вероятно ще е без звездата си
Коментари Харесай

Звездата на Далас ще пропусне и втория мач с Юта

Тимът на Далас Маверикс най-вероятно ще е без звездата си Лука Дончич и във втория мач против Юта Джаз от първия кръг от плейофите на Националната баскетболна асоциация на Съединени американски щати и Канада (НБА). Далас загуби първия дуел с 93:99. Дончич страда от разтежение на прасеца на левия крайник. От клуба към момента не са оповестили изрично дали словенецът ще вземе присъединяване в срещата, само че това е все по-вероятно, оповестява "ESPN ".

Лука Дончич организира леко занятие в неделя, само че треньорът Джейсън Кид не удостовери дали 23-годишният баскетболист ще може да играе във втория мач с Юта тази нощ.

„ Определено е плюс, че възобнови тренировки, само че ще забележим по какъв начин ще се усеща до мача “, сподели Кид във връзка Дончич.

Маверикс заеха четвъртото място в Западната конференция, само че претърпяха проваляне в първия мач като хазаин. Вторият конфликт още веднъж ще се организира в Далас.

Лука Дончич се контузи по време на успеха над Сан Антонио със 130:120 на 10 април.

„ Контузиите постоянно идват в неверния миг. Така е и с контузията на Лука, само че ние не можем да стоим и да плачем за това. Всички сме експерти и разбираме каква е обстановката. Дори да играе, това не значи автоматизирано, че успехите ни са обезпечени. Но със несъмнено за нас е по-добре, когато Лука е на терена. Да се надяваме, че скоро ще се върне в игра “, разяснява още Джейсън Кид.

Лука Дончич записва приблизително 28.4 точки, 9.1 битки и 8.7 асистенции за 65 мача през сезона.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР