Тимът на Челси шокира Англия и Европа и похарчи над

...
Тимът на Челси шокира Англия и Европа и похарчи над
Коментари Харесай

Боели бесен от новия провал на Челси, влезе в съблекалнята

Тимът на Челси шокира Англия и Европа и похарчи над половин милиард евро след идването на новия притежател на отбора Тод Боели, само че “сините ” не престават да буксуват в представянето си на терена. В петък вечер те съумяха да реализират единствено тъждество при семейството на Фулъм, а американецът бе видян в не изключително положително въодушевление на трибуните на “Стамфорд Бридж ”. 
 Харчещият крепко Челси още веднъж се провали против Фулъм в дебюта на Енцо Фернандес Харчещият крепко Челси още веднъж се провали против Фулъм в дебюта на Енцо Фернандес
Изненадата обаче пристигна след срещата, когато в обществените мрежи се появиха фотоси на Боели, който разгневен се насочва към съблекалнята на отбора. Това, естествено, провокира вълна от нови спекулации и догатки дали Греъм Потър ще продължи да води Челси и след този уикенд. Американският притежател на “сините ” към този момент се раздели с Томас Тухел при започване на сезона, откакто двамата имаха спор, само че е забавно дали би заменил още един треньор единствено в границите на няколко месеца. Тимът от “Стамфорд Бридж ” е едвам девети в подреждането на Премиър лийг с 30 точки и мач повече от четвъртия Манчестър Юнайтед, който обаче има 39 точки.

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР