Тимът на Ботев ще бъде подкрепян от точно 300 фена

...
Тимът на Ботев ще бъде подкрепян от точно 300 фена
Коментари Харесай

300 жълто-черни фенове на Лаута за дербито

Тимът на Ботев ще бъде подкрепян от тъкмо 300 фена в пловдивското дерби с Локомотив на " Лаута " в събота. Бройката на билетите за Бултрасите бе избрана след среща в полицията сред представители на двата тима, двете агитки и чиновници на Министерство на вътрешните работи.

Този път почитателите на Ботев ще бъдат настанени в новия бранш за посетители на Трибуна " Спортклуб ",  а цената на билетите е 12 лв.. По толкоз се търгуват и скъпите хартийки за ентусиастите на Локомотив.

Стана ясно и, че, с изключение на буферните зони за делене на почитателите на двата отбора, ще има и полицейски кордон към агитката на " жълто-черните ". Заради късния час на започване -20.30, ангажираните с опазването на ред служители на реда преди, по време и след срещата в събота ще бъдат повече от обикновенно.

Предлагаме на вашето внимание позицията на " Клуб на последователите на Ботев Пловдив " по проблема с дербито:

" Само 300 фена на Ботев ще бъдат позволени на трибуните на " Лаута " в събота. Надяваме се това да е последното дерби с кокошкарски осъществявания, многочислени срещи, изчисление на билети и прочие. Всички останали, искащи да гледат мача един до друг с братята си и да поддържат тима, са поканени от клуба на обезпечената видеостена въз основата в Коматево. Нека осъществим до краен лимит секторите и на двата стадиона и се забавляваме както единствено ние можем! "

Междувременно стана ясно, че старши треньорът на Ботев Желко Копич ще даде конференция преди дербито. Брифингът е в петък от 11:00 ч. въз основата в Коматево.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР