Тимът на Ботев Ихтиман продължава с великолепното си представяне в

...
Тимът на Ботев Ихтиман продължава с великолепното си представяне в
Коментари Харесай

Ботев Ихтиман сгъна Елин Пелин за 10 минути

Тимът на Ботев Ихтиман продължава с превъзходното си показване в Югозападната Трета лига, откакто в дуел от 29-ия кръг разруши с 4:1 като посетител ОФК Елин Пелин.

Срещата стартира много равностойно, само че гостите от Ихтиман като че ли постановиха превес над противника си, само че нямаше чисти голови положения.

В 30-ата минута на срещата с превъзходна офанзива отляво на Ботев, разреши на Радой Божилов с отличен удар да открие резултата.

До почивката домакините пробваха да изравнят резултата, само че това не се получи.

Втората част като че ли стартира вихрено и Ботев осъществя 3 гола в границите на 10 минути, като сред 57-ата и 60-ата паднаха головете, като и трите бяха осъществени от Георги Недялков.

Този резултат като че ли отпусна момчетата на Валери Свиленов, а домакините осъществиха много красиво попадение малко преди края, като от директен свободен удар вратарят на Ботев беше препариран с шут от 35 метра.

В последна сметка, на празния стадион в Елин Пелин, заради наказване на домакините, Ботев завоюва безапелационно и има 6 победи и 1 тъждество в последните си 7 мача и с актив от 30 точки заема 15-ото място. Рилски състезател Самоков има същия точков актив, само че по-добра голова разлика. Елин Пелин е на последната позиция със 17 точки.

Срещата беше ръководена съвършено от съдийската бригада в състав Николай Йорданов, Димитър Русев, Красимир Миланов и четвъртия арбитър Иво Ценов.

В идващия кръг Ботев приема в събота на 5 май от 18:00 часа Сливнишки воин Сливница.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР