Тимът на Борнемут победи Манчестър Юнайтед с минималното 1:0 в

...
Тимът на Борнемут победи Манчестър Юнайтед с минималното 1:0 в
Коментари Харесай

Борнемут заличи доброто представяне на Манчестър Юнайтед

Тимът на Борнемут победи Манчестър Юнайтед с минималното 1:0 в първи дуел от 11-тия кръг на британската Висша лига. Единственото попадение означи Джошуа Кинг в края на първото полувреме. "Червените дяволи " още веднъж разочароваха с представянето си, макар че владееха топката през по-голямата част от дуела, само че пък насочиха по-малко точни изстрели от противника си.

Първите 15 минути на срещата бяха равностойни, като и двата отбора не предприемаха съществени дейности. В 16-ата минута Райън Фрейзър падна в наказателното поле след единоборство с капитана на гостите Ашли Йънг и изиска дузпа, само че основният арбитър Крис Кавана подмина обстановката, а и след инспекция с ВАР не се видя нищо неправилно.

В 21-ата минута Даниел Джеймс насочи прекрасен удар от границата на наказателното поле, само че топката мина малко настрана.

В 27-ата минута Фрейзър получи положително подаване и реши да стреля, само че право в ръцете на Де Хеа.

В 35-ата минута Антони Марсиал падна в наказателното поле и изиска дузпа. Съдията не свири нарушаване, а Джеферсон Лерма и Стив Кук се сдърпаха с французина поради неговата симулация. Настана лека блъсканица и играчите започнаха да се дърпат и бутат. Ситуацията завърши с жълти картони за Лерма и Фред.

С приключването на постоянното време Борнемут откри резултата. Джошуа Кинг пое добре топката след центриране на Адам Смит, съумя да завърти топката зад тила си, обърна се и стреля от въздуха. Топката се промуши сред краката на вратаря Давид Де Хеа и влезе в мрежата за 1:0.

Домакините започнаха по-добре второто полувреме, само че с течение на времето Юнайтед потегли в по-предни позиции, търсейки изравняването.

В 57-ата минута Андреас Перейра нанес прецизен изстре, само че вратарят Аарън Рамсдейл мазета.

Шест минути по-късно се стигна до безредие в наказателното поле на гостите, само че Хари Уилсън не съумя да насочи добър изстрел и Де Хеа избави.

В 75-ата минута Борнемут можеше да стигне до втори гол, само че Де Хеа избави. Хари Уилсън нанесе доста рисков изстрел по земя от границата на наказателното поле, само че испанският пазач съумя да избие.

Девет минути преди края на срещата Мейсън Грийнууд нацели гредата след мощен, а секунди по-късно вратаря Рамсдейл избави рисков изстрел на Скот Мактоминей.

Стартови сформира на двата тима:

Борнемут: Рамсдейл, Смит, Стив Кук, Аке, Рико, Хари Уилсън, Билинг, Лерма, Фрейзър, Кинг, Уилсън

Манчестър Юнайтед: Де Хеа, Уан-Бисака, Магуайър, Линдельоф, Йънг, Мактоминей, Фред, Перейра, Джеймс, Марсиал, Рашфорд

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР