Тимът на Байерн Мюнхен стартира категорично тазгодишната си кампания в

...
Тимът на Байерн Мюнхен стартира категорично тазгодишната си кампания в
Коментари Харесай

Звезда се опъна, но накрая се огъна срещу Байерн Мюнхен

Тимът на Байерн Мюнхен започва изрично тазгодишната си акция в Шампионската лига, печелейки с 3:0 при семейството си на сръбския първенец Цървена звезда. Кингсли Коман в 34-ата даде превес на баварците, с цел да може Роберт Левандовски в 80-ата и в добавеното време на мача Томас Мюлер да оставят трите точки в Мюнхен.

В 21-ата минута Филипе Коутиньо получи дълъг пас и стреля от междинна отдалеченост, само че не откри очертанията на вратата. В 33-ата минута Иван Перишич пропусна добър късмет да вкара, откакто получи прелестно центриране отдясно и стреля с глава, само че неопределено.

Миг по-късно Перишич центрира топката за Кингсли Коман в наказателното поле, а французинът с глава откри резултата – 1:0.

Пет минути преди края на първата част гол на Филипе Коутиньо бе анулиран, а в 53-ата Корентен Толисо пропусна необикновен късмет за мюнхенския гранд да удвои, откакто от чиста позиция прати топката край дясната греда.

Две минути по-късно Милан Борян направи сензационно избавяне, откакто Иван Перишич можеше да удвои актива на Байерн.

В 80-ата минута Роберт Левандовски удвои задатъка на германците, откакто защитата на „ звездашите” се пропука и полякът с десния крайник прати топката край Милан Борян. В добавеното време на мача Тиаго Алкантара хитро пусна топката от фаул за Томас Мюлер, който от въздуха стреля с десния крайник и оформи крайния резултат на „ Алианц Арена”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР