Тимът на Барселона е поставен в деликатна ситуация. Каталунците страдат

...
Тимът на Барселона е поставен в деликатна ситуация. Каталунците страдат
Коментари Харесай

Лапорта нападна ПСЖ след признанията за Меси

Тимът на Барселона е подложен в деликатна обстановка. Каталунците страдат от сериозна финансова рецесия, огромни задължения и съгласно избрани медии са даже на прага на банкрут.

Голямата звезда Лионел Меси има контракт до края на сезона и оставането му е под доста сериозна въпросителна, имайки към този момент право и да договаря с други тимове. Голямата цел пред клуба сега са президентските избори, където би трябвало да бъде определен нов човек, който да се оправя с всички тези провокации и проблеми.

А любимецът към този миг е един - някогашният президент Жоан Лапорта (2003-а до 2010-а). Изборите последно бяха планувани за 7 март, когато хилядите сосиос ще би трябвало да създадат своя избор. Самият Лапорта приказва аз следващ път, засягайки тематиката Меси, само че и атакува ПСЖ, считан за един от главните кандидати за подписа на аржентинеца.

“Клубът би трябвало е кадърен да насочи вярната оферта, която той да схвана и да одобри. Ще приема всяко негово решение, само че той би трябвало да знае какво се случва в клуба. Барса продължава да е без президент, а той е свободен да договаря с други клубове. ПСЖ могат да заявят обществено, че желаят Меси, само че Барса не може да го разрешава, тъй като е неуважително. И всичко това да идва от държавен тим. Също по този начин би трябвало да работим по тези въпроси с ФИФА и УЕФА,” декларира Лапорта.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР