Тимът на България получи шанс за класиране на Евро 2020

...
Тимът на България получи шанс за класиране на Евро 2020
Коментари Харесай

България е на бараж за Евро 2020

Тимът на България получи късмет за класиране на Евро 2020 след успеха на Финландия над Лихтенщайн с 3:0 и по този метод се класираха на Евро 2020 идващото лято. Така те заеха второто място в група " J ", взeмaйки виза за шампионата на Стария континент дружно с водача Италия.

По този метод българският народен отбор публично ще има късмет за класиране посредством плейофите в Лигата на нациите. Финландците заемаха четвъртата позиция в нашата Лига " С ", само че защото се класираха посредством квалификациите, петият тим заема тяхното място, а това е България.

На този стадий не е ясно кой ще бъде противникът на България. Той ще бъде избран посредством чоп, след който ще се разбере, дали страната ни отива в Лига " А " или Лига " С ". Ако останем в нашата Лига " С ", то ни следва мач с Шотладния в Глазгоу. Победителят от него пък ще срещне някой всред Норвегия и Сърбия. Ако обаче попадне в Лига " А ", то въпросителни към днешна дата са много и няма изясненост кои тъкмо ще са четирите тима в нея.

Единственото ясно е, че България ще е посетител на 26 март, като конфликтът ще се реши в един мач.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР