Тимът на Атлетик Билбао не успя да победи Селта Виго

...
Тимът на Атлетик Билбао не успя да победи Селта Виго
Коментари Харесай

Атлетик Билбао и Селта взеха само по точка

Тимът на Атлетик Билбао не съумя да победи Селта Виго и двата тима приключиха при резултат 1:1. Рафиня Алкантара откри за гостите в 56-ата минута, а точката за домакините донесе Раул Гарсиа в 76-ата минута от дузпа.

FULL TIME | End of the match at San Mamés. #AthleticClub tried until the end, but could not materialize more goals. Raúl García equalized Rafinha's initial goal.

1-1 I #AthleticCelta pic.twitter.com/C1zNcig13r
— Athletic Club (@Athletic_en) January 19, 2020
Първата обстановка пристигна в осмата минута, когато Юри Берчиче проби по лявото крило и върна топката за Раул Гарсия, който стреля, само че в гредата.

Две минути по-късно Рубен Бланко пресече една остра топка и я насочи в крайници на своя съотборник Жейсон Мурийо, който замалко не си означи автогол.

В 35-ата Икер Муниаин се опита с плонж да открие резултата, само че вратарят на гостите Рубен Бланко направи феноменално избавяне.

В 40-ата минута Яго Аспас откри Санти Мина, който беше оставен безусловно самичък на втора греда, само че пропусна от непосредствена непосредственост.

В 56-ата минута гостите откриха резултата с първата си офанзива за втората част. Яго Аспас подаде на границата на наказателното поле за Рафиня Алкантара, който стреля от 20-тина метра, а вратарят на „ баските “ Яго Ерерин не съумя да доближи до топката - 0:1.

В 75-ата Фран Белтран игра с ръка в наказателното си поле след центриране от Муниан и основният съдията отсъди дузпа. С осъществяването се нагърби Раул Гарсия, който осъществя за 1:1.

До края на срещата баските се пробваха да стигнат до трите точки, само че без триумф. По този метод Билбао събира 30 точки на осмата позиция, до момента в който Селта са в рисковата зона с 16 точки, на две от 17-тия Майорка.

В идващия кръг Билбао гостува на Еспаньол, а Селта приема Ейбар.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР