Тимът на Аталанта надделя с 2:1 като гост над Сампдория

...
Тимът на Аталанта надделя с 2:1 като гост над Сампдория
Коментари Харесай

Аталанта надви Сампдория като гост

Тимът на Аталанта надви с 2:1 като посетител над Сампдория в среща от 27-ия кръг на италианската Серия “А”. И трите попадения бяха осъществени след почивката. В 50-ата минута Дуван Сапата получи топката на дъгата на наказателното поле на Самп, пребори се с бранителите на генуезци и даде задатък на Аталанта в резултата.

В 67-ата минута Фабио Куалярела изравни резултата от дузпа, като за 36-годишния нападател това бе гол №20 от началото на сезона в Серия “А” и той излезе еднолично на върха в подреждането при топреализаторите в италианския шампионат. Дузпата бе отсъдена от рефера Микаел Фабри за нарушаване на Алехандро Гомес против резервата Гастон Рамирес, а наставникът на Аталанта Джан Пиеро Гасперини бе изпъден на трибуните поради бурни митинги.

В 77-ата минута бранителят Робин Госенс донесе успеха на гостите с удар от дребен ъгъл след остро центриране от другия фланг.

Аталанта се изкачи краткотрайно на пето място в класирането, събирайки 44 точки. Сампдория заема девета позиция с 39 точки. СТАТИСТИКА НА МАЧА МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА КЛАСИРАНЕ ПОДРЕЖДАНЕ ПРИ ГОЛМАЙСТОРИТЕ Серия А 27 кръг, неделя 10 март  Сампдория 1:2краен резулат  Аталанта
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР