Тимът на Арда записа загуба с 2:1 във втората контрола,

...
Тимът на Арда записа загуба с 2:1 във втората контрола,
Коментари Харесай

Арда с първа загуба в контролите

Тимът на Арда записа загуба с 2:1 във втората контрола, играна в Разлог. Съперник бе отборът на Поморие. Възпитаниците на Елин Топузаков започнаха много мощно срещата, като притиснаха своя противник в неговата половина. Арда можеше да открие резултата още в третата минута, когато Борислав Стойчев стреля рисково с глава. В 21-ата минута Георги Андонов се оказа в отлична позиция, само че самичък против вратаря не съумя да го преодолее. Все отново в 34-ата минута Арда откри резултата. Атанас Чепилов се откъсна от противниковата защита и доста елегантно трансферира стража на Поморие за 1:0. В 37-ата минута при осъществяване на ъглов удар Живко Петков се оказа най-съобразителен и изравни.

След почивката Топузаков пусна нови играчи, като измежду тях бе и най-новото попълнение Венцислав Христов, който се включи с голямо предпочитание. В 77-ата минута Васил Божинов от Поморие вкара и оформи крайното 2:1 за Поморие.

Следващата контрола на Арда е на 11-ти юли против тима на Септември.

Съставът на Арда за контролата с Поморие: 12. Ганев, 71. Крумов, 7. Чанев, 5. Стойчев, 22. Кръстев, 6. Кямил, 8. Илиев, 14. Андонов, 20. Лозев, 11. Чепилов, 10. Ахмед

фотография: fcarda.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР