Тимът на Анже победи състава на Дижон с 2:0. Нгонда

...
Тимът на Анже победи състава на Дижон с 2:0. Нгонда
Коментари Харесай

Анже излезе трети след победа над Дижон, Нант и Тулуза също прогресират

Тимът на Анже победи състава на Дижон с 2:0. Нгонда Музинга си означи автогол в 50-ата минута, а Фарид Ел Мелали, с глава, в 71-ата минута донесоха триумфа на домакините. Така Анже се изкачва до третата позиция в класирането с девет точки, до момента в който Дижон остава на дъното без извоювана точка до този миг. В идващия кръг Анже гостува на Лил, до момента в който Дижон посреща Ним.

Нант също се поздрави с триумф, откакто се наложи с минималното 1:0 над състава на Монпелие. Единственото попадение означи Абдулай Туре, откакто получи доста прекрасен пас от Моузес Симон. С успеха „ канарчетата “ се изкачват до петото място с актив от седем точки. Монпелие е 12-ти с четири точки. Следващият мач на Нант е вкъщи против Реймс, до момента в който Монпелие също ще семейства, само че на Ница.

Тулуза се наложи с 2:0 над тима на Амиен. И двата гола паднаха през второто полувреме. Резултата откри Жан-Виктор Макенго с прекрасен изстрел отвън наказателното поле. Девет минути по-късно Ефтимис Кулурис получи отличен пас и с удар в долния десен ъгъл на вратата не остави шансове на Режис Гюртнер. С успеха Тулуза изскача на шесто място със седем точки, до момента в който Амиен остава 17-ти със три. В идващия кръг Тулуза ще гостува на Сент-Етиен, а Амиен ще ма тежко домакинство на Олимпик Лион.

Последната среща довечера опълчи Ним и Брест, като домакините се постановиха с безапелационното 3:0. Още във втората минута Зинедин Ферат откри резултата след страхотна солова акция в наказателното поле. В 33-ата минута Тео Валас получи пас от Роман Филипоту и с превъзходен изстрел, от границата на наказателното поле, откри горния десен ъгъл на вратата, защитавана от Готие Ларсоньор. Крайният резултат бе завършен от Ахуеке Стийв Кевин Денке, в добавеното време на срещата, който означи необикновен гол със странична ножица. Така Ним записва първата си победа за сезона и се изкача до 14-то място с актив от 4 точки. Брест е десети с една повече. В идващия кръг Ним гостува на последния Дижон, а Брест има мач, вкъщи, против Рен.

Интересно е да се означи, че всички домакини довечера се поздравиха с успехите в своите мачове.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР