Тим Курт е изпълнителен директор и вицепрезидент на Аурубис България“

...
Тим Курт е изпълнителен директор и вицепрезидент на Аурубис България“
Коментари Харесай

10 въпроса към 10-имата финалисти

Тим Курт е изпълнителен шеф и вицепрезидент на „ Аурубис България “ АД. Той е финалист в състезанието „ Мениджър на годината 2017 “

1. Защо Вие би трябвало да станете Мениджър на годината?

- Гледам на номинацията си като самопризнание за триумфа на екипа на компанията. През

предходната година „ Аурубис България “ написа история с планирането и осъществяването на

огромния главен ремонт на индустриалните мощности в завода ни, ситуиран

сред Пирдоп и Златица. Проектът на стойност 42 млн. евро бе приключен за

рекордните 54 дни, с ангажиране на 52 външни компании и 1 200 служащи. Благодарение на напъните на всички нас, всички действия бяха осъществени в избрания период и бюджет, само че най-много без произшествия и взаимни отстъпки в областта на сигурността. Проектът „ Ремонт 2016 “ за мен като управител беше извънредно предизвикателство, само че и следващото доказателство, че мога да разгадавам на виновни хора на всяко равнище в компанията ни.

 

2. Какво сполучливият управител прави по-добре от другите?

- Успешният управител не би трябвало да губи способността си за справедлива преценка. За мен това е умеенето да се вникне в същността на всяка обстановка или събитие и най-много да се почита и изслушва мнението на останалите.

 

3. Какво Ви въодушевява в работата?

- Постигането на синергия сред хора и процеси. Вдъхновява ме стремежът за намиране на баланс сред бизнес задачите, корпоративните полезности и човешките взаимоотношения.

 

4. Има ли нещо, което желаете да измененията в компанията си, а не успявате?

- Заедно с моя екип интензивно работим да подтикваме противоположната връзка и генерирането на хрумвания от всички равнища на организацията. Както в множеството компании, хората споделят

неофициално между тях, с цел да не излязат от зоната си на комфорт. Опитваме се да променим усещането, че съществуват верни и неверни отзиви. Споделянето на хрумвания сред нас е скъпо и е моторът да вървим напред.

 

5. На кого бихте поверили бизнеса?
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР