Тим Кембъл беше там, направи това и купи тениската, превръщайки

...
Тим Кембъл беше там, направи това и купи тениската, превръщайки
Коментари Харесай

Увеселителният живот на Тим Кембъл от The Apprentice на BBC от парични неволи до диагноза рак

Тим Кембъл беше там, направи това и купи тениската, трансформирайки се в една от най-големите истории за триумф на The Apprentice.

Бизнесменът се завръща на екрани довечера за последния сезон на риалити надпреварата, откакто взе участие в първия през 2005 година и си обезпечи договорка с Алън Шугар. През 2022 година той имаше миг в цялостен кръг, когато пое ролята на асистент на Алън, поемайки поста от Клод Литнър, до момента в който се занимаваше с медицински проблеми.

Докато Тим в този момент е сполучлива и богата фигура в в света на бизнеса това не постоянно е било по този начин. Телевизионната звезда имаше тежко образование, защото фамилията му се бореше да свързва двата края, до момента в който той споделя, че даже не е можел да си разреши Pot Noodle в университета.

Говорейки пред thisismoney.co.uk, Тим сподели: „ Всичко беше обвързвано с потребността да свърже двата края. Парите бяха нищожни – майка ми беше уединен родител с три деца, за които трябваше да се грижи. Баща ми имаше магазин за грамофонни плочи в Хакни пазар, Лондо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР