Тим Хардауей, Ману Джинобили, Суин Кеш, Боб Хъгинс, Дел Харис,

...
Тим Хардауей, Ману Джинобили, Суин Кеш, Боб Хъгинс, Дел Харис,
Коментари Харесай

Тим Хардауей и Ману Джинобили са сред новите членове на баскетболната Зала на славата

Тим Хардауей, Ману Джинобили, Суин Кеш, Боб Хъгинс, Дел Харис, Линдзи Уолът, Мариан Стенли, Тереса Шанк Гренц и Джордж Карл бяха показани като нови членове на баскетболната Зала на славата в Спрингфийлд, Съединени американски щати. 

Хардауей описа на сцената история от началото на кариерата си в Националната баскетболна асоциация на Съединени американски щати и Канада, когато съотборниците му в Голдън Стейт Крис Мълин и Мич Ричмонд постоянно му задавали един въпрос. Те го питали какъв брой популярен желае да бъде. 

„ Едно момче от Чикаго стигна до Спрингфийлд, Масачузетс. Невероятно “, съобщи 56-годишният сега Хардауей, представен от организация АП. 

Всички новоприети членове на баскетболната Зала на славата акцентираха каква чест е да бъдат признати в сходна компания и благодариха на тези, помогнали им по пътя към върха. Аржентинецът Ману Джинобили бе показан от Тим Дънкан – също член на Залата на славата. 

„ Сан Антонио Спърс бяха едно голямо, мощно, грижовно семейство за мен “, сподели Джинобили, който се обърна към треньора Грег Попович: „ Поп, какво да кажа? Ти беше толкоз, толкоз значим за мен и моето семейство и на терена, и отвън него и в никакъв случай няма да мога да ти благодаря задоволително. “ Карл се развълнува извънредно, когато благодари на треньора си в колежа в Северна Каролина Дийн Смит и провокира усмивки, разказвайки за предизвикването да тренира различен член на Залата на славата Гари Пейтън. Специална респект бе отдадена на Бил Ръсел, който умря по-рано тази година. Церемонията стартира с изявления на Джери Уест и Алонзо Морнинг. „ Бил беше извънреден състезател и човек. По собствен метод, той направи по-добри всички ориси, до които се докосна. Затова ще липсва доста, изключително на тези, които имаха щастието да го познават “, съобщи Уест.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР