Тим Фриде е сред хората, които силно вярват в принципа,

...
Тим Фриде е сред хората, които силно вярват в принципа,
Коментари Харесай

Мъж се инжектира със змийска отрова, за да придобие имунитет

Тим Фриде е измежду хората, които мощно имат вяра в правилото, че това, което не те убие те прави по-силен, написа Bored Panda.

Безработният мъж, който преди този момент е бил чиновник във фабрика, е разпален по змиите и техните токсини. За да развие имунитет към рисковите течности, Тим стартира да си бие инжекции, съдържащи разредени отровни протеини от някои от най-опасните змии на планетата. По думите му досега в организма му има отрова от повече от 100 типа змии, измежду които е и тази на черната мамба, която може да убие човек за по-малко от 20 минути.

Неговите опити целят да потвърдят, че хората могат да придобият отбрана против смъртоносни вещества, като последователно излагат организма си на тях.

Всеки път, когато си инжектира отрова, организмът му създава от ден на ден антитела, които отстраняват рисковия завоевател. Тим се надява, че по този метод ще може да подкрепи науката и медицината в опита им да разработят ефикасна противоотрова.

" Всяка година от ухапвания от змии умират 125 000 души ", акцентира Тим. " Вярвам, че посредством моите лични проучвания ще съумея да основа здрава основа за основаването на нов тип ваксина ".

До момента в действителност опити в действителност дават резултат и Тим е оживял след голям брой ухапвания. Понякога те водят до мощни алергични реакции и физически белези от зъбите на змиите, само че нито едно не е заплашило живота на смелчагата.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР