Тим Дейви бе назначен днес за нов ръководител на Би

...
Тим Дейви бе назначен днес за нов ръководител на Би
Коментари Харесай

Би Би Си с нов шеф

Тим Дейви бе назначен през днешния ден за нов началник на Би Би Си, заяви Ройтерс.

Дейви, който сега е изпълнителен шеф на продуцентската и дистрибуторска компания "Би Би Си студиос " и също по този начин дава отговор за развиването на интернационалния бранд и публицистичната тактика на Би Би Си, ще размени Тони Хол от началото на септември на най-видния пост в света на радиото и малкия екран във Англия.

МИ-5 с нов началник

Той ще оглави най-голямата новинарска компания, най-голямата културна институция и гласът на страната, слушан от милиони по света, в миг, когато критици споделят, че сегашният модел на финансиране с годишна такса, плащана от всички семейства в страната, е стар.

"Това бе сериозно време за Обединеното кралство. Последните няколко месеца демонстрираха какъв брой доста значи Би Би Си за хората ", сподели Дейви.

Премиерът Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е повдигна наскоро въпроса дали 98-годишната корпорация би трябвало да продължи да бъде финансирана с годишната лицензионна такса. Мнозина в неговата Консервативна партия от дълго време подлагат на критика малкия екран, че е пристрастна към левицата, означи Ройтерс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР