Тилда Суинтън може всичко! Дори да получи номинация за поддържаща

...
Тилда Суинтън може всичко! Дори да получи номинация за поддържаща
Коментари Харесай

Тилда и нейният „Оскар“ за поддържаща мъжка роля

Тилда Суинтън може всичко! Дори да получи номинация за поддържаща мъжка роля за последния си филм и (защо не?) да завоюва втория си „ Оскар “ точно в тази категория. Дали това ще се случи и по какъв начин, е една от огромните мистификации на провеждащия се сега кинофестивал във Венеция.

Именно във Венеция режисьорът показа новия си филм „ Суспирия “ – римейк на класическия хорър на Дарио Ардженто от 1977 година Тилда е обичаната актриса на Гуаданино, както помним добре от предходните му филми „ I am Love “ и „ “, тъй че той отлично познава безкрайните й качества да се превъплъщава в който си пожелае. Освен това в ранната актьорска биография на Тилда има филм, в който тя играе мъж – „ Орландо “ по романа на Вирджиния Улф.

Не е за подценяване и фактът, че във кино лентата „ Суспирия “ Тилда работи още веднъж с гримьора Марк Кулиър, който я преобрази безусловно до неразбираемост за „ “.



Още по време на фотосите на кино лентата „ Суспирия “ в медиите се появяват фрагменти от снимачната площадка, на които се вижда възрастен мъж, у който с известно въображение се разпознават чертите на Тилда. Самият Гуаданино загатва, че това е тя. Всъщност Тилда публично играе във кино лентата ролята на мадам Блан, само че също по този начин и ролята на психиатъра лекар Йозеф Клемпелер.

Неясно за какво, с наближаването на премиерата на кино лентата на Венецианския фестивал, Тилда и режисьорът Гуаданино стартират да отхвърлят нейното присъединяване в ролята на остарелия лекар. На афишите и в надписите на кино лентата попада 82-годишният германец Луц Еберсдорф, за който никой в никакъв случай не е чувал, несъмнено.

Мистерията е цялостна. В IMDb се появява страница, отдадена на Еберсдорф, който, представете си, също е психиатър по специалност и – изненадващо, е взел участие единствено в един филм през живота си. Познайте в кой. Като се има поради, че IMDb са благосъстоятелност на Amazon, които са разпространители на „ Суспирия “, ясно е за какво поддържат запазването на тайната. Тилда на собствен ред прочете във Венеция извинително писмо от възрастния Еберсдорф, а в клипа по-долу можете да видите откровената й изненада, като я питат за втората й роля във кино лентата.

Сега остава да чакаме загадката да се разкрие – в случай че не поради Тилда, то най-малко поради гримьора, който изцяло заслужава премията на Академията.



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР