TikTok блогър от Калифорния на име Ларц облиза тоалетната чиния

...
TikTok блогър от Калифорния на име Ларц облиза тоалетната чиния
Коментари Харесай

Жажда за слава! US блогър облиза тоалетна, зарази се с коронавирус

TikTok блогър от Калифорния на име Ларц облиза тоалетната паница и се снима на видео, с цел да взе участие в предизвикването. Малко след фотосите 21-годишният юноша заяви, че се е заразил с ковид, написа "Дейли Мейл ".

Според блогъра той решил да запише видеоклипа, с цел да усили личната си известност. Подобни видеоклипове започнаха интензивно да се популяризират в TikTok. В обществената мрежа те бяха наречени „ предизвикването на ковид “. Всички участници трябваше да оближат тоалетната паница на публично място.

Видеото е оповестено на 20 март. Два дни по-късно, на 22 март, блогърът показа видео от болничното заведение и заяви, че е открито, че има ковид. В момента видеоклипът към този момент не е налице, както и акаунта на Ларц. Страницата му в TikTok е неактивна и неговият @gayshawnmendes профил в Twitter е блокиран.

Ларц имитира известната блогърка в TikTok Ава Луиз. 22-годишното момиче беше едно от първите, които направиха пост с олизване на тоалетната. За снимане тя избра тоалетната в самолета. По-късно видеоклипът беше отстранен от нейния профил TikTok. Луиз изясни, че усърдно санирала тоалетната седалка, преди да я оближе.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР