Тиктака тип Цветан Цветанов и очакван ход на човек, който

...
Тиктака тип Цветан Цветанов и очакван ход на човек, който
Коментари Харесай

Оттеглената оставка на Нинова - най-малкото зло за БСП

Тиктака вид Цветан Цветанов и предстоящ ход на човек, който желае да задържи лидерския си пост. Некрасив жест, който обаче е минимум неприятният за Българска социалистическа партия. Такива са оценките на анализатори за решението на ръководителя на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова да отдръпна оставката си, подадена в края на месец май поради загубата на евроизборите.

" Най-малко неприятния ход "

Решението на Нинова да отдръпна оставката си беше " минимум неприятният ход " за Българска социалистическа партия, която сега няма по-добър вид за водач, разяснява социологът от " Галъп интернешенъл " Първан Симеонов пред Medoapool.

Доколкото стана известно, " опозиционното " крило възнамеряваше да издигне за лиде Валери Жалблянов, който до неотдавна той се определяше за непосредствен до Нинова, само че на последния червен пленум дал да се разбере, че се разграничава от нея. Другото спрягано име бе на Красимир Янков, който се кандидатира за поста и преди 3 години, само че тогава получи поддръжката на едвам 77 делегати.

Първан Симеонов е на мнение, че е имало обаче и по-добри разновидности Нинова да получи избор на доверие от партията, каквато е била задачата на подаването на оставката.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР