Тихомир Рангелов от Фермата“, който открито говори за обратната си

...
Тихомир Рангелов от Фермата“, който открито говори за обратната си
Коментари Харесай

Бомба! Гаджето на Тихомир от Фермата се оказа болезнено...

Тихомир Рангелов от „ Фермата “, който намерено приказва за противоположната си полова ориентировка, се омъжва след края на риалити предаването, написа „ Галерия “. Това разкри неговият сътрудник влогърът Красимир Николов-Стамбини.

„ С Тишо няма да скъсаме, ще се омъжим дори. Били сме дружно в положително и в неприятно, ще сме дружно и отсега нататък на инат на тези, които желаят да ни разделят “, избухна гаджето на мускулестия участник във „ Фермата “.

Повод за гнева му стана известие от напориста дама, която се интересува от Тихомир и намерено декларира, че желае да бъде с него.

„ Откакто Тишо влезе във „ Фермата “, всеобщо започнаха да го прибавят в мрежата, а преди този момент не му обръщаха внимание “, ядосва се Стамбини. Влогърът бил мъчително ревностен и непрекъснато подозирал гаджето си в афери както с мъже, по този начин и с дами.

След края на „ Фермата “ Стамбини и Тишо в действителност обмисляли да узаконят връзката си. Сватбата може да се реализира в Дания, Белгия, Германия или Франция, да вземем за пример, където гей браковете са позволени.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР