Тихият залив на имението ще стане свидетел на бурно вълнение

...
Тихият залив на имението ще стане свидетел на бурно вълнение
Коментари Харесай

Десет претендентки остават без рози в „Ергенът“

Тихият залив на имението ще стане очевидец на бурно неспокойствие този четвъртък и петък

Тази седмица най-романтичното телевизионно премеждие „ Ергенът “ продължава с два нови вълнуващи епизода, изпълнени с непредсказуеми обрати и неподправени страсти. Забавни надпревари, откровени самопризнания, сантиментални моменти и една вълшебна ориенталска вечер с непредвиден край чакат феновете в четвъртък и петък.

В четвъртък вечер феновете ще станат очевидци на първата групова среща сред Виктор и 10 негови избраници, които ще би трябвало да се впуснат в изящна конкуренция по скокове във вода. Тази, която направи най-впечатляващия скок, ще има опция да прекара деня си уединено с Виктор на едни от най-романтичните и вълшебни средиземноморски кътчета. Междувременно останалите девойки в имението ще се отдадат на откровения и ще си споделят неподозирани секрети, които ще ги разчувстват до сълзи.

По време на вечерния коктейл ще се развихри величествен скандал, а в епицентъра на събитията ще бъде изкусителната Гергана, която ще се възползва от обстановката, с цел да получи едно по-специално внимание от Виктор. Друга от дамите пък най-накрая ще получи своята дълго чакана целувка от първия „ ерген “ на България, а в края на вечерта ни чака следващата „ Церемония на розата “, след която още една от претендентките ще отпадне от конкуренцията за сърцето на Виктор.

В епизода на 04 март (петък) тихият залив на имението още веднъж ще стане очевидец на бурно неспокойствие откакто носителката на специфичната „ бяла роза “ Ева реши да се възползва от привилегията си да блокира една от претендентките, която Виктор е поканил на самостоятелна среща, и да се усамоти с него вместо нея.

Зрителите ще станат очевидци и на една невероятна ориенталска вечер, изпълнена с доста танци и екзотика, след която нищо няма да е същото.

Вечерта ще приключи с първата ексцентрична „ Церемония на розата “, в която Виктор ще разполага единствено със седем рози.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР