Тихият герой на маркетинга е силното рекламно копи. Може да

...
Тихият герой на маркетинга е силното рекламно копи. Може да
Коментари Харесай

По-добри от другите

Тихият воин на маркетинга е мощното рекламно копи. Може да си мислите, че продажбите не вървят добре, тъй като не споделяте задоволително с аудиторията, само че това може да се дължи и на самото качество на тази връзка. Достатъчно е да подобрите копирайтинга си и да излезете една стъпка пред съперниците на пазара. Ето няколко тактики по какъв начин да го постигнете.

Ниска цена

Ако продуктът ви е в сегмента на по-скъпите артикули, тогава го накарайте да наподобява на ниска цена по отношение на този на съперниците ви. Виждал съм да употребяват като слоган: „ Прави всичко, което и iPhone, само че на половин цена “.

Използвайте фрази като:
По-достъпен от всякога;Същото качество, по-ниска цена;Повече за по-малко и други
Високо качество

Ако желаете да се фокусирате върху това преимущество, би трябвало да наблегнете на процеса на произвеждане като съществена движеща мощ на продукта, да вземем за пример:
Създаден от експерти;Конструиран с елементи от NASA;Ръчно направен от парижкия хоролог Жерайн Кларк и други
Водеща позиция

Тази тактичност ще ви помогне да изглеждате безупречни. Добавете:
Първият света (име на продукт);Най-добрият (вид продукт) в света;Шесткратен победител в (име на конкурс) и други
Какви са преимуществата ви?

Извадете на напред във времето тези черти на продукта, които липсват при съперниците ви. Ако е належащо, съставете лист с всички тях, с цел да изберете тези, които ще ви оказват помощ да продадете най-вече. Например в случай че продавате телефон, който се зарежда бързо, преимуществото му е, че потребителят ще прекара по-малко време, обвързван към зарядното устройство.

Веднъж щом обърнете внимание на тези тактики, процесът на подготовка на рекламната ви връзка ще стане още една концепция по-лесен. Малко компании вършат неповторими артикули, само че не е наложително да сте неповторими, с цел да имате добра облага. Просто ви би трябвало по-добър маркетинг от този на конкуренцията.

Никлас Гоке за Medium.com
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР