Тиха, възпитана, скромна, деликатна... Това беше образът на Мира Добрева

...
Тиха, възпитана, скромна, деликатна... Това беше образът на Мира Добрева
Коментари Харесай

Дойде й акълът на 51: Мъже изплезиха езици по голите "бомби" на Мира Добрева на плажа!

Тиха, възпитана, скромна, деликатна... Това беше обликът на Мира Добрева години наред, само че ето, че пристигна моментът, в който тя тегли чертата и сподели: " Баста! ". Водещата на Българска национална телевизия, която пред август ще чукне 51 лазарника, се усети най-сетне и осъзна, че времето лети и е прекарала живота си в опити да се хареса на мъж, който не я заслужава.

Разбира се, че приказваме за Жоро Торнев, който е огромната й обич и който години наред я кичеше с рога, като си го слагаше с която му падне. Мира търпеше, прощаваше, само че най-после й омръзна. И... смъкна горнището на банския.

Телевизионерката се пусна по монокини на плажа и за секунди събра очите на мъжете, които мигновено я разпознаха. Десетки мачовци - по-млади или застаряващи, наточиха лиги по Мирчето и се скъсаха да й оферират услугите си - я водичка да й купят, я да я намажат с плажно масло...

" Може да е предходна 50-така, само че не се дава. Яка мацка си е още и се увери сама по реакциите на мераклиите в близост. Тя обаче е хитра, не се дава елементарно. Дразни ги и се смее, само че надали ще си хване гадже на морето. Въпреки че знае ли се от кое място ще ти изскочи " заекът "?! ", разясняват близки до Добрева.

Иначе връзките й с Жоро Торнев от дълго време са завършили и двамата поддържат другарски " усеща " единствено поради сина им.

Тагове: Жоро Торнев Мира Добрева плаж морето мъже монокини БНТ водеща
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР