Тиха битка между екранните партньори Иван Христов и Андрей Арнаудов

...
Тиха битка между екранните партньори Иван Христов и Андрей Арнаудов
Коментари Харесай

Андрей наду по-големи бицепси от Иван във „Фермата“

Тиха борба сред екранните сътрудници Иван Христов и Андрей Арнаудов се развихри на старта на новия сезон на „ Фермата: Време за събуждане “, който стартира преди броени минути в ефира на bTV. Популярните водещи демонстрираха в тв ефира напомпаните си бицепси и влязоха в негласна конкуренция кой е по-нацепен.

За да наподобяват добре в риалитито, двамата упражняват интензивно от месеци, а достиженията си документират в обществените мрежи. Амбициран, Иван спортува с един от най-хубавите фитнес инструктори. Андрей, от своя страна, избира да блъска във фитнеса без насоки от експерт. Въпреки това, той показва по-добри резултати и по-добре завършени ръце. „ Тренирам всеки ден, а по-късно всички проблеми ми се костват по-малки и по-лесно решими “, твърди той.

Макар че поставят големи старания, Христов и Арнаудов са надалеч от впечатляващата физическа форма на множеството мъже в седмия сезон на „ Фермата “. В идващите дни към тях ще се причислят и дамите, които също ще се борят за стоте хиляди лв..
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР