Тифозите на италианския Интер предупредиха футболистите на тима, че ги

...
Тифозите на италианския Интер предупредиха футболистите на тима, че ги
Коментари Харесай

Тифозите на Интер заплашиха играчите на клуба

Тифозите на италианския Интер предизвестиха футболистите на отбора, че ги кача „ или празненство, или война” за завършек на тазгодишната акция в Серия А. „ Нерадзурите” одобряват Емполи в неделя в наложителен за печелене мач, като единствено успеха ще обезпечи място на отбора на Лучано Спалети място в Шампионската лига през идващия сезон.

За тосканския отбор обаче точките също са от витално значение, защото Емполи играе за своето оцеляване в елита на Италия.

„ Без извинения, трябват топки за неделя”, написа Курва Суд във Фейсбук. „ Ще ви подкрепим 90 минути, плюс добавеното време. Така, както беше през 90-те минути по време на финала в Шампионската лига през 2010-а в Мадрид, само че най-после ще честваме, или ще бъде война за вас”.

„ Подкрепихме играчите за решението да изключат Икарди от тима, само че в този момент съблекалнята би трябвало да поеме отговорността. Даваме всичко, с цел да поддържаме Интер, само че в случай че се неуспехите в нашата цел, то борбата към този момент няма да бъде за изгонването единствено на Икарди. Ще преразгледаме изцяло изявите на тима и ще желаяме изпъждане на всички, които не могат да изиграят един сезон качествено. Оставаме уверени, защото към момента имаме опция да успеем с задачата си, която сигурно не би трябвало да пропущаме. Само Интер”, приключи мнението на най-крайните тифози на миланския клуб.

Интер посреща Емполи на „ Джузепе Меаца” в неделя (26-и май) от 21,30 часа българско време.

Интер сподели новите си екипи за 2019/20

Ракитич за Интер: Няма да вървя в Интер, макар че почитам клуба
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР