Тиери Анри няма да поеме Арсенал, но ще говори с

...
Тиери Анри няма да поеме Арсенал, но ще говори с
Коментари Харесай

Тиери Анри иска най-високия пост в Арсенал

Тиери Анри няма да поеме " Арсенал ", само че ще приказва с управлението на клуба по отношение на управителен пост, разбра Sportsmail.

Те разкриха още, че Анри е бил решен да се срещне с " артилеристите ", само че не за да стане част от екипа на Микел Артета.

Французинът желае най-високия пост, до момента в който Артета е в напреднали договаряния и съвсем несъмнено ще поеме клуба. И двамата някогашни футболисти на " Арсенал " приключиха образование за треньори.

Анри е асистент на Роберто Мартинес в белгийския народен футболен тим от 2016 година, а Артета помагаше на Гуардиола в " Манчестър Сити ".

Бившият нападател играе за " Арсенал " сред 1999 година и 2007 година и е голмайстор за всички времена за клуба с 228 гола.

Венгер показа пред beIN SPORTS: " Артета има всички качества да поеме тима. Той беше водач и изпитва пристрастеност към играта, а и познава клуба добре. Беше капитан и знае кое е значимо. "

От управлението са се свързали и с треньора на " Ню Йорк Сити " Патрик Виера, само че въпреки всичко Артета остава по-вероятният претендент за поста. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР