Тибетската система Бьон е една от най-древните лечителски системи в

...
Тибетската система Бьон е една от най-древните лечителски системи в
Коментари Харесай

Излиза Тибетското изкуство на живота от Кристофър Хансард

Тибетската система Бьон е една от най-древните лечителски системи в света и има за цел да сплоти мозъка, тялото и душата в едно. Така се възвръща изначалният динамичен баланс у индивида и се основават предпоставки за физичeско и духовно здраве.
В „ Тибетското изкуство на живота “ Кристофър Хансард – водещият западен ценител на Бьон – споделя за личното си вътрешно странствуване и споделя наученото от тибетския си преподавател – от препоръки за вярно хранене, масаж и техники за подмладяване до умения за подсилване на мозъка, медицина за душата, медитация и съчетаване на билките за лекуване на постоянно срещани недоволства.
„ Тибетското изкуство на живота “ е книга, която ни оказва помощ да използван насъбраната антична мъдрост към личния си живот и да осъзнаем, че заболяването е колкото артикул на нашето тяло, толкоз и на съзнанието ни, и че ние сами творим личната си орис.
От четиригодишна възраст Кристофър Хансард е обучаван в тибетската духовна и здравна традиция Бьон. Образованието му продължава 23 години и включва хирургия, акупунктура, физиотерапия, психическа терапия и усвояването на 11 хиляди билкови комбинации. Понастоящем Кристофър Хансард живее в Англия и е считан за един от водещите западни познавачи на античната тибетска мъдрост.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР