Тиантян Куландър оставя след себе си съпруга и синТиантян Куландър,

...
Тиантян Куландър оставя след себе си съпруга и синТиантян Куландър,
Коментари Харесай

30-годишен крипто милиардер почина внезапно в съня си

Тиантян Куландър оставя след себе си брачна половинка и наследник

Тиантян Куландър, съосновател на компанията Amber Group, снабдител на криптофинансови услуги на стойност $3 милиарда, умря в съня си на 23 ноември, съобщи.

На формалния уеб страница на компанията към този момент се демонстрира изскачащ прозорец, който удостоверява гибелта на Куландър и също по този начин споделя някои детайлности за неговите достижения.

„ С най-дълбока горест и натежало сърце ви осведомяваме за кончината на нашия другар и съосновател Тиантиан Куландър, който умря ненадейно в съня си на 23 ноември 2022 година “, гласи известието

Куландър беше на 30 години и оставя след себе си брачна половинка и наследник.

Известен също като „ ТТ “, Куландър беше съосновател на основаната в Хонконг Amber Group, която се разказва като „ снабдител на криптофинансови услуги като обезпечаване на ликвидност, търговия и ръководство на активи 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата “.

Освен в Amber Group, ТТ е бил член на борда на компанията за електронни спортове Fnatic и е основал KeeperDAO – децентрализиран финансов протокол, който разрешава на участниците да търгуват, заемат и залагат активи със отбрана от ботове, извличащи цената на миньорите (MEV ботове).

Компанията разказва ТТ като любящ и работлив темперамент, който „ влага сърцето и душата си в компанията “ и я тласка към триумф.

ТТ беше почитан водач на мисълта и необятно приет като пионер за промишлеността. Дълбочината на знанията му, желанието му да си сътрудничи и желанието му постоянно да оказва помощ на другите бяха от изгода за безчет стартъпи и физически лица. Неговите прозрения и креативност въодушевиха доста планове, хора и общности.

Преди да стартира работа в Amber Group през 2017 година, Куландър работи като трейдър на разрастващите се пазари в най-голямата компания за финансови услуги Morgan Stanley. В началото на кариерата си той работи в екипа за търговия със структурирани заеми в Goldman Sachs за по-малко от година.

Криптообщността също показа съболезнования в Twitter.

„ Никога не съм попадал на човек, за който да не можеш да кажеш нищо отрицателно. Почти неосъществим героизъм в тази промишленост и доказателство за характера му “, съобщи известният крипто трейдър Hsaka.

Артър Чонг, партньор-основател на DeFiance Capital, загатна, че „ промишлеността е изгубила млада, ярка и най-важното – добра душа “.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР