„Ти не се бъркай, че ще си следващата със счупен

...
„Ти не се бъркай, че ще си следващата със счупен
Коментари Харесай

Няма спирка! След боя в тоалетната танцьорката Габриела, заплашила, че ще счупи носа и на...

„ Ти не се бъркай, че ще си идната със строшен нос”, крещяла Габриела на една от свидетелките на побоя в пловдивски клуб. Непосредствено след случая, пред клуба е дошъл екип на полицията. Дори пред униформените Медарова заплашвала очевидците, и даже тръгнала да удря другарка на потърпевшата Андреева, само че приятелят й я е спрял. Това стана ясно по време на съвещанието в Окръжен съд, където се гледаше мярката за неотклонение на Габриела. В залата бяха представени и още свидетелски показания. Разпитаните разкриват бруталното държание на танцьорката, написа TRafficnews.bg.
„ Нямам думи. Не е обикновено това държание. Да те е боязън поради такива да излезеш от вкъщи”;
„ Нагло, безсрамно и неприемливо поведение”;
Това са единствено част от показанията на хората пред клуба в Пловдив.
Тези думи на очевидците обаче за родителите на Габриела Медарова са неистина. Според тях нищо от казаното не е истина и че в действителност е било случай, а не съзнателно.
„ Те са й крещели на нея. Казвали са й „ Ей в този момент ще отидеш в пандиза, мърло”. Нашето дете е добра, не е способна на сходна експанзия. Тя има потребност от лекуване. Невинна е”, обявиха родителите на Медарова.
Те одобриха решението на Окръжния съд, а точно взимане на мярка „ задържане под стража”, като неприемлива. През цялото време фамилията на Габриела бе компактно до нея, даже откакто правосъдна защита й сложиха белезниците. Те започнаха да прегръщат и успокояват детето си, като от самото начало й повтаряха „ Дръж се, с теб сме! Спокойно”.
Според магистратите има безапелационни данни, че точно Габриела е авторка на действието, за което е обвинена. Според съда, въпреки закононарушението да не е тежко по смисъла на закона, неприятната характерност и заплахата от осъществяване на друго закононарушение, дават съображение да се даде тежест на обвиняването.
В момента Габриела страда от тревожна меланхолия. Тя приема мощни лекарства, както и в нощта на побоя.
Според отбраната й поради медикаментите младото момиче се е чувствало зле и е посетило тоалетна, съпроводена от гаджето й. Орлин Търновалийски още веднъж отбрани тезата, че клиентката му е почтена, защото е блъснала Катя в резултат на пристъп.
Това бяха и последните думи на Габриела. Тя съобщи, че не е блъснала Андреева съзнателно.
„ Искам у дома, да се церя и да съм при родителите ми”.
След като чу присъдата, Габриела изпадна в суматоха и стартира да пита „ Какво ще върша сега” и да повтаря „ Не искам”.
Първоначално отхвърли да й слагат белезници, само че в следствие бе изведена от Съдебна защита без опозиция. Решението на съда е дефинитивно и не предстои на обжалване.
Ето какво обявиха родителите и отбраната на Габриела:

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР