Ти имаш желание да правиш секс с приятеля си, той

...
Ти имаш желание да правиш секс с приятеля си, той
Коментари Харесай

Защо Гаджето Ти Вече Не Се Възбужда?

Ти имаш предпочитание да правиш секс с приятеля си, той твърди същото, само че нещата в леглото напоследък просто не се получават. И ти се чудиш за какво сътрудникът ти не изпитва полова възбуденост.

Като за начало е добре да знаеш, че половото предпочитание и половата възбуденост са две напълно разнообразни неща. Докато желанието за секс е обвързвано с либидото, възбудата е резултат от полова стимулация.

Сега може да се чудиш за какво сътрудникът ти няма предпочитание за секс, само че се замисли какъв брой пъти на теб ти се е случвало да му отказваш под предлог, че те боли главата или си ужасно изтощена. Това обаче е било нещо краткотрайно, което е отминало. Липсата на полова възбуденост обаче е по-трудно решим проблем, който в случай че не бъде взет под внимание скоро ще докара до перманентна липса на предпочитание за фамилиарност.

Защо при някои хора липсва полова възбуденост?

Напълно обикновено е връзката да минава от бурна и буйна в любовна след няколко години. Ако от много време си с един сътрудник и не се случва нищо ново в половия ви живот, в случай че сексът ви е по график, на едни и същи места и в едни и същи пози, то не се учудвай, че ти или той нямате предпочитание за секс.

Понякога повода за възбудата у единия сътрудник е в уменията на другия, в неналичието на усърдие и в неговата прибързаност. Ако от известно време се случват неща, които не ти харесват и не си полово удовлетворен, поговори умерено с колегата си и му покажи пътя към твоята полова възбуденост. Това ще се отрази удобно и на двама ви.

Липсата на полова възбуденост може да се дължи на хормонален дисбаланс, банкет на лекарства или опиати и редица гинекологични болести като кандидоза и вагинизъм, които водят до вагинална сухота, болежка и други неприятни неща.

Има обаче и случаи, при които неналичието на полова възбуденост е на психическа основа, резултат от травматичен полов опит или поредност от незадоволителни полови контакти.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР