"Ти беше всичко за мен, сега си просто урок!" Така

...
"Ти беше всичко за мен, сега си просто урок!" Така
Коментари Харесай

Андреа към Кобрата: Не отмъщавам, но и не съм простила!

"Ти беше всичко за мен, в този момент си просто урок! " Така се обърна към някогашния си обичан Кубрат Пулев фолкпевицата Андреа, която единствено преди дни разобличи сполучливия ни боксьор в паралелна връзка с друга жена. Оттогава Теодора Андреева, каквото е същинското име на изълнителката, не стопира да качва истории в интернет, ориентирани към изневери, изменничества и низост.

Последно тя разгласява откъс от великия стихотворец на Изтока - Омар Хаям. "Себе си да отдадеш - не значи да се продадеш. И с някого да спиш - не значи да преспиш. Да не отмъстиш - не значи всичко да простиш. До някого да не си - не значи да не го обичаш. Да, аз не отплащам и не всичко съм дала прошка ", разгласява Андреа.

По всичко проличава, че певицата едвам стартира с отмъщението към Кобрата и мисли още схеми, с които да го разобличи.

Тя явно няма да спре скоро войната с боксьора и сама загатна за това: "Пазете се от яростта на търпеливия човек. Понякога би трябвало да станеш звяр, с цел да приказват с теб човешки ".

Андреа за следващ път жегна някогашния си

Изпълнителката на "Най-велик " отговори и на въпроси и на вестник "България Днес " дали единствено слабаците изневеряват?

"Хм, забавно. Хората изневеряват, когато имат неверна визия за морал и за това кое е вярно и кое не. Първо се учат от родителите. Ако и те не се оправят, тогава остава единствено Господ. Но изневярата става и когато човек не има вяра в себе си, не е убеден. Тогава основава неверна визия за себе си в обществото. Изневярата не всеки път се състои в полови връзки. Изневярата към личните вярвания е изменничество ", отговори Андреа и добави: "Дали имам вяра в хората след нея? Истината е, че нямам доверие към този момент в празни приказки. Много е грозно да приказваш за национализъм, за свободен дух, за това по какъв начин хората сами би трябвало да си вяравт, да бъдат обединени, чисти и същински. А в това време самият ти да виждаш в огледалото същинската си същина, която е друга ", показа Андреа.

Певицата е безапелационна, че не съжалява за това, което направи, като разобличи обичания си в невярност и изменничество с думите: "Имам колежки и приятелки, които са наясно с доста от нещата, които се случват в живота им, и не са хубави, само че се помиряват, намират оправдания. Аз просто не съм подобен човек заради простата причина, че имам по-несломим дух. Не обичам фалша. А и за човек, борил се да реализира всичко самичък през годините, като жена и морал, считам, че не в мен е грешката за това, което направих. Вече в никакъв случай не бих стъпкала себе си в името на непознати ползи. Само за това се упреквам - че последните години разреших да ми въздействат на кариерата, а не трябваше ", счита Андреа.

Според думите й самата тя в никакъв случай не би влезнала в ролята на държанка, тъй като "прекалено почита себе си ". "Нищо не мисля за този вид дами. По-важно е те по какъв начин одобряват личността си, дали задоволително обичат себе си и другите ", дава отговор Андреа.

Андреа: Кобрата ми е изневерявал, до момента в който ме молеше да му родя дете

Драмата в връзките на Андреа и боксьора Кубрат Пулев стартира в средата на предишния месец, когато стана ясно, че двойката е разграничена, след изработен втори опит да стартират "на чисто ". Новината за окончателната раздяла показа самата певица, която написа дълга обява в профилите си в обществените мрежи, а като причина за решението тя посочи "животинските нагони " на боксьора. "В моя случай, за жалост, аз се подведох, че познавам добре половинката си, а се оказа, че единствено аз в дребна България не съм знаела, че "бъдещият " ми брачен партньор си има съществени гаджета ", гласят думите й. Повторният завършек на връзката изненада и околните на Андреа и Кубрат, които бяха останали с усещането, че русокоската е бременна от боксьора - нещо, което Андреа сама загатна, отговаряйки на въпроси от почитателите си преди 2 месеца в инстаграм. "И какво в случай че се окаже, че съм бременна? ", написа певицата.

Новините за изневярата на обичания й лъсна дни откакто Андреа показа фотография на документ за покупко-продажба на апартамент в София, закупен от Кубрат през предходната 2019 година, на която е задраскала адреса и данните за прехвърлянето, само че е оставила забележими имената на купувачите - множественото число е от основно значение, защото Андреа акцентира, че Пулев е взел жилището дружно с една от любовниците си.
"Много ми е забавно, до момента в който 5 години ми живееше в къщата, за какво си купуваше парцели с любовниците? Бащата на това момиче знаеше ли?! ", гласеше гневното обръщение на Теодора. Малко по-късно тя изтри обявата си от мрежата, само че продължи с разкритията "капка по капка ".

Единственият коментар за връзките си с Андреа първенецът ни по бокс Кубрат Пулев даде пред журналиста Ники Кънчев през вчерашния ден и той бе: "Тя е един неповторим човек. Няма по какъв начин човек като мен да е бил с някого толкоз дълго време, ей по този начин. Ще приема виновността в себе си, че с Андреа не успяхме ", показа Пулев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР