They say rock is dead? е въпросът, на който ще

...
They say rock is dead? е въпросът, на който ще
Коментари Харесай

Николо Коцев и „Кикимора“ събуждат духа на рока в Летния театър Бургас

" They say rock is dead? " е въпросът, на който ще отговорят довечера на сцената на Летния спектакъл виртуозният китарист Николо Коцев, групата му " Кикимора " и оркестърът на Държавна опера - Бургас. Концертът ще стартира от 20:30 часа и е събрал рок шлагерите на ХХ век.

На сцената под звездите в Бургас ще излязат рок бандата, разбъркан хор и симфоничният оркестър, с цел да изпълнят най-великите рок песни на всички времена. Парчетата ще бъдат " облечени " в специфични симфонични аранжименти, множеството от които са основани от Николо Коцев за този план. Здравият рок ще бъде " следен " от диригентската палка на маестро Цанислав Петков.

Сред безконечните части, които ще чуе бургаската аудитория в Летния спектакъл, са " Jump " на групата Van Halen, " Living on a prayer " на Bon Jovi, " Highway to hell " на AC/DC, " Since you`ve been gone " и " Gates of Babylon " на Rainbow, " Kashmir " и " Stairway to heaven " на Led Zeppelin, " Bohemian rhapsody " на Queen, " Paradise city " на Guns‘n`Roses, " July morning " на Uriah Heep и доста други.

Премиерата на музикалния план " They say rock is dead? " в Бургас беше през февруари, като дни преди събитието билетите бяха изчерпани и беше оповестена дата за втора премиера.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР