The White Company е магазин на едно гише за луксозни

...
The White Company е магазин на едно гише за луксозни
Коментари Харесай

The White Company пуска благотворителна любовна свещ на стойност £22, която ухае на „топла прегръдка“

The White Company е магазин на едно гише за първокласни дарове, артикули за дома и облекла и макар че към този момент ни почерпиха с два нови аромата този сезон с Tuscan Grove и Santa Rosa, последното им показване на Love Candle е един артикул, който феновете на интериора сигурно ще се развълнуват.

Ароматизирана с кехлибар, зърна тонка и уд, свещта Love Candle за £22 е разказана като ухаеща на „ топла прегръдка “, с комфортен кехлибар, меко напластен с дървесни базови нотки и привлекателен уд. Стилната свещ е с минималистичен дизайн, който е емблематичен за продуктите на The White Company, обикновен дизайн с думата „ обич “ под малко сърце.

Би било в действителност премислен подарък за Деня на майката, който да подарите дружно с картичка и цветя за Деня на майката, също така, когато подарите на майка си, ще дадете и за щедрост като подаяние от £10 от продажбата на всяка свещ отива към The Prince's Trust - благотворителна организация, която оказва помощ на млади дами, които са изправени пред нер...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР