The UnforgivableСандра Бълок влиза в ролята на Рут Слейтър -

...
The UnforgivableСандра Бълок влиза в ролята на Рут Слейтър -
Коментари Харесай

Домашно кино: нови сериали със Сандра Бълок и Оливия Колман

The Unforgivable
Сандра Бълок влиза в ролята на Рут Слейтър - жена, неотдавна освободена от пандиза след 20-годишна присъда за ликвидиране. Тя се пробва да навлезе в живота още веднъж, само че общността в родния град не може да елементарни предишното й. Нейният единствен път да продължи напред и да изкупи греховете си е да възвърне връзката с отчуждената си по-малка сестра. Филмът е римейк на едноименен английски минисериал. Режисьор е Нора Файншедит, чийто дебют " Извън системата " завоюва " Сребърна мечка " на фестивала Берлинале 2019 година В The Unforgivable вземат участие още Винсент д`Oнофрио, Вайола Дейвис, Джон Бърнтол и други

Премиера, Netflix, 10 декември
Encounter
Нов научнофантастичен трилър от Amazon, в който основните функции са поверени на Риз Ахмед (The Sound of Metal) и Октавия Спенсър (The Help). Пехотинецът Малик Хан (Ахмед) отива на избавителна задача, с цел да избави двамата си дребни синове от мистериозна извънземна опасност. Пътуването им ги води към все по-опасни направления и събира разрушеното семейство по метод, както в никакъв случай до момента. Филмът направи добре призната премиера на кинофестивала в Торонто по-рано тази година.

Премиера, Amazon, 10 декември
Реклама Градинари
Минисериал, основан по автентичен случай и с присъединяване на надарените Оливия Колман (позната от кино лентата The Favourite и сериала Fleabag) и Дейвид Тюлис. Виждаме ги като благите по темперамент брачна половинка и брачен партньор Сюзън и Кристофър Едуардс, които обаче бягат от действителността повече от 15 години. Изведнъж двамата се оказват във фокуса на следствие на брутално ликвидиране и със старта му сплотената двойка се постанова да бъде разграничена за първи път в брака си.

Премиера, HBO GO
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията
Автор Капитал
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР