The Tender BarНай-новият филм на Джордж Клуни като режисьор е

...
The Tender BarНай-новият филм на Джордж Клуни като режисьор е
Коментари Харесай

Домашно кино: най-новият филм на Джордж Клуни, втори сезон на "Еуфория"

The Tender Bar
Най-новият филм на Джордж Клуни като режисьор е по записките на журналиста и притежател на премия " Пулицър " Джон Джоузеф Моринджър. Действието се развива през 70-те години на предишния век. В основната роля е Бен Афлек. Сценарият е на Уилям Монахан (The Gambler, The Departed).

Премиера, Amazon Original Movie, 7 януари
Еуфория II
Вторият сезон на хитовия сериал на HBO, донесъл " Еми " на Зендая, най-сетне е тук. Животите на всички в градчето Ийст Хайланд са свързани, а 17-годишната Рю (Зендая) продължава да страда по Джулс (Шафър). Тя търси вяра и продължава да се бори със загубата и наркотичната си взаимозависимост.

Премиера, HBO GO и HBO, 10 януари, 21:00 ч.
Реклама Women of the Movement: Series Premiere
Историческата трагична поредност от шест епизода споделя историята на Мейми Тил Мобли (Адриен Уорън), посветила живота си в търсене на правдивост за сина си Емет Тил (Седрик Джо) след бруталното му ликвидиране през 1955 година Именно тази битка дава началото на Движението за цивилен права в Съединени американски щати.

Премиера, ABC
Звярът би трябвало да почине
В първи сезон на сериала героинята Франсис Кеърнс взема решение да открие и убие мъжа, който счита за виновен за гибелта на 6-годишния й наследник. Когато най-сетне го наблюдава, тя съумява да проникне с ловкост в дома му.

Премиера, HBOGO
Реклама

Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията
Автор Капитал
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР