The Sugababes ще бъдат въвлечени в горчив спор, тъй като

...
The Sugababes ще бъдат въвлечени в горчив спор, тъй като
Коментари Харесай

The Sugababes са въвлечени в горчива вражда като оригинална група, бясна заради плановете за турне на Heidi и Amelle

The Sugababes ще бъдат въвлечени в горчив спор, защото някогашните членове Heidi Range и Amelle Berrabah възнамеряват да създадат турне, употребявайки името на групата.

Въпреки това, първичните членове на групата, основана през 1998 година, се събраха още веднъж преди две години и към този момент започнаха да вършат талази по пътищата, радвайки почитателите с хитовите си песни. Така че може би не е чудно, че Keisha Buchanan, Mutya Buena и Siobhan Donaghy надалеч не са впечатлени от последната бомба. И също по този начин наподобява, че различен някогашен член, Jade Ewen, също може да бъде помолен да се причисли към Heidi и Amelle на сцената.

Източник сподели: „ Хайди и Амел бяха потърсени да създадат турне като различни Sugababes и първото им позвъняване щеше да бъде някогашната им колежка Jade Ewen. Има голям вкус за Noughties и Хайди и Амел могат да предложат на почитателите нещо доста друг от истинския състав. " Източникът сподели пред The ​​Sun: „ Оригиналното трио е ядосано, че другите желаят да опитат да употребява...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР