The Pan-European Executive надгражда и доразвива силните страни на настоящата

...
Коментари Харесай

The Pan-European Executive MBA – международна програма с безценни възможности

The Pan-European Executive надгражда и доразвива мощните страни на актуалната стратегия Executive MBA. В допълнение към двойната степен програмата EMBA предлага на своите студенти в действителност интернационално преживяване: три вълнуващи образователни пътувания - в Йорк (Великобритания), Страсбург (Франция) и Солун (Гърция). Нещо повече, лекциите се организират от изтъкнати професори и интернационалните учени от Europe Campus CITY College, университета в Йорк, университета в Страсбург, както и от други добре приети университети в международен мащаб и специалисти от промишлеността със забележителен професионален опит. Pan-European Executive MBA е в действителност интернационална стратегия с скъпи благоприятни условия за бизнес нетуъркинг и новаторска стратегия, предопределена за днешните мениджъри и експерти, които би трябвало да подобрят своите умения и познания за професионално, кариерно и личностно развиване.

Двойна тапия от два от топ международно приетите университети - Universiy of York и University of Strasburg Изтъкнати професори и интернационалните експерти, приети в международен мащаб, специалисти със забележителен професионален опит Акредитация от AMBA и CMI 3 образователни пътувания - Йорк, Страсбург и Солун Обучение през уикендите, един път месечно F2F или Blended Mode (online, само че с присъствени 3 образователни пътувания).
Проф. Лесли Т. Cамози - MBA стратегиите ни дават неповторимата опция Проф. Лесли Т. Cамози Проф. Лесли Т. Cамози е доста издирван преподавател в региона на организационните промени и ръководството. Той е професор и научен шеф на MBA програмата в CITY College и създател на лабораторията за стратегическо ръководство на хората. Той е член на Асоциацията на MBA (AMBA) и взе участие в планове, финансирани от Европейския съюз. К100: Най-големите компании в България Класацията подрежда по доходи за 2020 година най-големите 300 компании, както и показва секторни подреждания с данни за оборот, облага, чиновници Професор Самози, за какво програмата, която оферирате, е неповторима?
Мисля, че има редица неповторими съставни елементи в нашата стратегия. Най-важният е способността на студента да получи двойна степен - както от, по този начин и от. Това са два водещи интернационалните университета, които се събраха, с цел да предложат тази страхотна стратегия в нашия район. Нашите студенти имат и опцията да се свържат с сътрудници от осемте разнообразни страни, където програмата се преподава, както и със студенти, които ще се запишат в новата ни стратегия.
Какво бихте споделили на човек, който се чуди дали в този момент, през 2021 година, е подобаващият миг да се запише вMBAпрограмата?
Мисля, че в случай че в миналото е имало време, в което човек да се замисли дали да се запише в - то в този момент е моментът . Видяхме какво е въздействието на пандемията освен в нашия район, само че и в целия свят. Видяхме в действително време по какъв начин организациите трябваше да премислят метода, по който работят, и да се приспособяват към насилствената действителност. MBA стратегиите ни дават неповторимата опция освен да надградим уменията си, само че и да преосмислим метода, по който вършим бизнес, и да обмислим разновидностите за бъдещето. В бъдеще фирмите ще разполагат с работна мощ, която е в положение да работи от всяка вероятност и да се приспособява бързо към каквито и да било промени в околната среда.
Как бихте коментирали възвръщаемостта на инвестицията отMBAпрограмата в днешно време?
Възвръщаемостта на инвестицията от MBA програмата идва от редица разнообразни фактори. Да, при едни може да се види нарастването на заплатата заради довеждане докрай на програмата и ние разполагаме с данни, които поддържат това. Обаче, в случай че погледнете възвръщаемостта от позиция на основаване на мрежи, разширението им и получените спомагателните познания, мисля, че те са по-трудни за премерване, само че и са също толкоз значими. Виждайки хода на пандемията, мисля, че възвръщаемостта на инвестицията ще бъде по-голяма освен от персонална позиция, само че и от социална.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР