The Outsiders, студио, основано от Дейвид Голдфаб и Бенджамин Къзънс,

...
The Outsiders, студио, основано от Дейвид Голдфаб и Бенджамин Къзънс,
Коментари Харесай

Създателите на Darkborn работят вече по нов проект

The Outsiders, студио, учредено от Дейвид Голдфаб и Бенджамин Къзънс, някогашни разработчици в DICE, работили по Battlefield, оповестиха публично, че са подписали съглашение с партньорско студио за основаването на нова игра за PC и конзоли. Въпросното студио е Funcom, създатели на Conan Exiles.

Информация за новия план на студиото няма. Почти незабавно след анонса за това се появиха спекулации, че The Outsiders са сключили съглашение с Funcom за издаването на предстоящата с голям интерес тяхна първа игра Darkborn, само че тези клюки бяха разсеяни с единственото, което знаем до момента – че това е към момента неанонсирана игра, предава OnlySP.

За Darkborn (известна преди като Project Wight) към този момент сме ви разказвали. Разработвана от няколко години, играта съставлява кърваво премеждие, чието деяние се развива в едно митологично минало. Вие сте човекоподобен звяр, който потегля да мъсти на жестоки воини, избили неговото семейство. Играта ще се отличава с геймплей механиките си.

„ Dаrkbоrn paзĸaзвa нa пъpвo мяcтo зa тoвa ĸaĸвo e дa cи чyдoвищe. Чpeз игpaтa, виe щe пpeживeeтe тeзи чyдoвищни cпocoбнocти – в ĸoмбaт oт пъpвo лицe, чpeз нoви cпocoбнocти и движeния, и дopи пocpeдcтвoм peaĸциятa нa вpaгoвeтe ви ĸъм вaс “ описа Голдфаб тази пролет в изявление за IGN.

Що се отнася до Funcom, по-рано тази година стана ясно, че студиото е взело правата за „ Дюн “, като обещанието е те да създадат най-малко три игри в идващите шест години по книгата, героите и света на паметния разказ на Франк Хърбърт.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР