The Outer Worlds се очаква с огромен интерес от геймърите

...
The Outer Worlds се очаква с огромен интерес от геймърите
Коментари Харесай

Ще може да изиграете The Outer Worlds без да убивате никого

The Outer Worlds се чака с голям интерес от геймърите по света. Причината за това не се крие единствено в това, че играта идва от основателите на истинския Fallout, само че и в това, което направиха Bethesda с емблематичната поредност напоследък и по-конкретно, несъмнено, „ 78 “. И несъмнено, поради всичко, което знаем и видяхме от The Outer Worlds. Тези дни научихме, че играта ще предложи естествена дълготрайност от близо 40 часа, което си е напълно приемливо. Заедно с това, от същото изявление с Ленърд Боярски и Тим Кейн разбрахме и друго значимо нещо.

Изглежда, че ще може да изиграете The Outer Worlds от край до край без да убиете и един съперник! И въпреки всичко, означават Боярски и Кейн, вероятността това да се случи не е огромна, само че теоретично – изцяло допустимо. „ Надяваме се “, гласи късия отговор на двамата. Боярски отбелязва своята неустановеност, вмъквайки, че това, което е несъмнено е, че ще има играещи, които ще стигнат до края, трепейки всичко наред. Това, както показват от PlayStation Lifestyle е, че играта ще може да се подреди до други известни игри, като Metal Gear Solid, някои Deus Ex игри и сериите Dishonored.

Сред другите детайлности, които разкриват Боярски и Кейн са това, че сигурно няма да участват микротранзакции. Що се отнася до извънземни, то ще има такива, само че не като умна раса. Освен това, единствено две от планетите от Млечния път ще могат да се изследват свободно. За сметка на това, ще може да изследвате планети-джуджета, луни и звездни станции.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР