The Last Autumn, допълнението към последната видеоигра на 11 bit

...
The Last Autumn, допълнението към последната видеоигра на 11 bit
Коментари Харесай

Излезе Frostpunk: The Last Autumn

The Last Autumn, допълнението към последната видеоигра на 11 bit Studios Frostpunk, излезе дружно с премиерното си видео, което може да видите по-долу.

The Last Autumn показва предисторията на снежния апокалипсис, сполетял Земята от главната игра. Ще разберете повече до събитията, довели до трагичната крах на природата, както и по какъв начин се стига до построяването на Генератора. DLC пакетът към този момент е наличен за събаряне от магазините на GOG и Steam, с цел да се докоснете до това, което 11 bit дефинират, като най-големия и комплициран експанжън, излизал за Frostpunk до този миг.



Допълнението към играта идва под формата на голям пакет със наличие, който ще ви предложи разнообразни нови характерности. Като да вземем за пример Builders, нов вид на безкрайния режим, прибавен към Frostpunk по-рано. Заедно с него идват и две нови законодателни книги, които ще ви разрешат да оформите обществото ви по непознати до момента способи. Въвеждат се и нови видове закани, като да вземем за пример отровни газове и заплахата вашите служащи да вдигнат стачка, недоволни от ръководството ви. Представят се нови технологии и нов вид запаси, които да добивате. Появяват се нови обществени класове, като да вземем за пример Convicts – евтина и послушна работна ръка. Добавят се напълно нови способи за въздействие на обществото – от установяването на работни профсъюзи до очевидни операции.

The Last Autumn е част от сезонния пропуск на играта и може да се поръча и настрана.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР