The Killers се извиняват, че обидиха фенове в Джорджия с руски брат забележка

...
The Killers се извиниха, след като фронтменът Брандън Флауърс покани
Коментари Харесай

The Killers се извиниха, след като фронтменът Брандън Флауърс покани руски фен на сцената по време на концерт в Джорджия, за да свири на барабани на песен.

Той каза на тълпата да третира руския фен като свой „брат“, предизвиквайки освирквания и напускания от части на арената.

Грузия, която получи независимост от Русия през 1991 г., има дълга история на напрежение със своя съсед.

Русия нахлу в Грузия през 2008 г. и все още окупира част от бившата съветска държава.

Напрежението се изостри, след като редица руснаци емигрираха в Грузия след Русия нахлуване в Украйна миналата година.

В изявление, публикувано в социалните медии след концерта, Killers казаха: „Добри хора от Грузия, никога не е било нашето намерение да обидете някого!

"Имаме дългогодишна традиция да каним хора да свирят на барабани и от сцената изглеждаше, че първоначалният отговор на публиката показва, че са добре с тазвечершния член на участието на публиката, който идва на сцената с нас.

"Ние осъзнаваме, че коментарът има за цел да внуши, че цялата публика и фенове на Killers са "братя и сестри“, може да се тълкува погрешно.

"Не искахме да разстроим никого и се извиняваме. Ние сме с вас и се надяваме да се върнем скоро."

Тази публикация в Twitter не може да бъде показана във вашия браузър. Моля, активирайте Javascript или опитайте с друг браузър. Вижте оригиналното съдържание в Twitter. BBC не носи отговорност за съдържанието на външни сайтове. Пропускане на публикация в Twitter от The Killers

Разрешаване на съдържание в Twitter?

Тази статия съдържа съдържание, предоставено от Twitter. Питаме за ваше разрешение, преди да бъде заредено нещо, тъй като те може да използват бисквитки и други технологии. Може да искате да прочетете и преди да приемете. За да видите това съдържание, изберете „приемам и продължавам“.

Приемам и продължавам BBC не носи отговорност за съдържанието на външни сайтове. Край на публикация в twitter от The Killers

Неприятната реакция от части от публиката настъпи, след като Flowers - както вече е традиция на техните концерти - покани фен на сцена, за да свири на барабани с тях в парчето им Reasons Unknown, към края на концерта във вторник в черноморския град Батуми.

"Ние не познавам етикета на тази страна, но този човек е руснак. Добре ли е руснак да дойде тук?" се чу Флауърс да пита публиката.

Фен кадри, записани на концерта, показват, че тълпата отговаря на въпроса му със смесица от освирквания и възгласи.

Певецът по-късно се обърна към проблема, като попита феновете: „Не можете да разпознаете дали някой ви е брат? Той не е ваш брат?

"Ние всички се разделяме на границите на нашите страни? Не съм ли ваш брат, тъй като съм от Америка?"

Грузинското обществено мнение относно продължаващата война е преобладаващо проукраинско.

Флауърс призова феновете да празнуват „че ние тук сме заедно", преди да добави, че не иска събитието да "се превърне в грозно". „И аз ви виждам като свои братя и сестри.“

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР