The Huawei Mate 30 серията е отново спрягана за възможен

...
The Huawei Mate 30 серията е отново спрягана за възможен
Коментари Харесай

Теч на информация за Huawei Mate 30 Pro показва изключителен масив от задни камери

The Huawei Mate 30 серията е още веднъж спрягана за вероятен водач на пазара, откакто се видя късмет за нормализиране на обстановката със Съединени американски щати. Това ще е може би най-голямата премиера за тази година. Това ще е директният конкурент на Samsung Galaxy Note 10 Pro.

Смартфонът, чиято Pro версия към този момент видяхме в прикаченото видео, се чака да бъде със 6.71-инчов AMOLED 90Hz екран, чипсет Kirin 985, батерия с потенциал 4200mAh и Balong 5000 5G модем.

Най-интересното обаче е футуристичният квадратен масив от камери на гърба на телефона.

Сега се появи ново изображение, споделено от @ichangezone в Weibo. Тук виждаме по-различен дизайн на устройството. Тук камерите са в кръгла комбинация, която е сложена в центъра. Има четири датчика и една мълния.



При по-подробен обзор се вижда, че имаме телеобектив с 5-кратен оптичен zoom. Не излиза наяве дали ще забележим перископната камера на Huawei P30 Pro.  Много значимо е да се означи, че тук не се вижда някаква огромна издутина – както при iPhone 11 и Гугъл Pixel 4 визуализациите.

Не можем да пропуснем, че става въпрос за фотография единствено на задната част на телефона. Тя е пусната от неизвестен човек в китайската обществена мрежа. Не би трябвало да се приема за чиста монета.

Това сигурно е един вид на Huawei още веднъж да се отдръпне от Гугъл и Apple, които във връзка с камерите копираха от миналогодишните телефони Mate 20. Така китайската компания още веднъж ще има присъщ за своите устройства дизайн. Със сигурност на пазара не се предлага нищо сходно.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР