The Game Awards 2019 имаха неочаквана звезда. Именно тазгодишното гейм

...
The Game Awards 2019 имаха неочаквана звезда. Именно тазгодишното гейм
Коментари Харесай

Senua’s Saga: Hellblade II няма да излезе за PlayStation

The Game Awards 2019 имаха непредвидена звезда. Именно тазгодишното гейм експо Microsoft избра за площадка да показа своята линия от нови конзоли с името Series X. Първата от тези нови конзоли, която към този момент просто ще назоваваме Xbox, впечатли освен с необикновени си дизайн, който бяга от обичайния конзолен форм-фактор, само че и неговата мощност и благоприятни условия, както несъмнено и новия контролер.

Заедно с конзолата, компанията анонсира и идната част от шлагера на Ninja Theory Hellblade. Вероятно си спомняте, че самостоятелното студио беше добито от Microsoft преди близо две години. Оригиналната игра, Hellblade: Senua’s Sacrifice разказваше за млад боец, тръгнал по пътя на отмъщението, откакто съперничещо племе беше избило нейните близки. Любопитен миг от играта беше акцента над това, което се случва в главата на младата жена след претърпяния потрес – изпитание, за което Ninja Theory употребява консултация с специалисти по душевно здраве и техните пациенти. Добра история, качествена графика, превъзходен тон и саундтрак, забавни загадки и стройна комбат система, бяха единствено някои от другите качества на играта, която обра голям брой оценки и се трансформира във финансов триумф за студиото: факт, който притегли вниманието на Microsoft.

Hellblade 2: Senua’s Saga ще е името на новата игра, за която нямаме доста детайлности с изключение на качествения премиерен филмов откъс. През предходната седмица стана ясно също по този начин, че за разлика от първата игра, Senua’s Saga няма да излезе за платформата на PlayStation 4 (или „ 5 “). Тя ще се появи само за платформите на новия Xbox и Windows. Припомняме, че първият Hellblade излезе за PC, Xbox One, PS4, Nintendo Switch, както и за виртуална действителност.

„ Hellblade 2: Senua’s Saga се създава извънредно за Xbox и PC “, гласи малко известие на Арън Грийнбърг, общоприет управител, отговарящ за игрите в Microsoft.

За страдание, Грийнбърг не дава информация, дали играта ще се предлага само в Microsoft Store PC версията на играта или ще бъде налична и в Steam, да вземем за пример.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР