The Exorcist: Believer ще бъде пуснат по-рано, за да се избегне конкуренцията с концертния филм на Тейлър Суифт

...
Премиерата на филма The Exorcist: Believer беше преместена седмица по-рано,
Коментари Харесай

Премиерата на филма "The Exorcist: Believer" беше преместена седмица по-рано, за да се избегне конкуренцията с концертния филм на Тейлър Суифт, продуцентът на филма на ужасите, Джейсън Блум, потвърди в четвъртък в социалните медии.

Блум публикува новата дата на пускане на 6 октомври в X, известен преди като Twitter, с хаштага #TaylorWins. „The Exorcist: Believer“ и концертният филм на Суифт, базиран на нейното разбиващо турне „The Eras“, бяха планирани за първи път да бъдат пуснати на 13 октомври. 

Феновете бяха нарекли предстоящото двойно издание „Exorswift“ в социалните мрежи медии, но потенциалът на "Swifties" да засенчи демоничния филм - шестата част от франчайза "The Exorcist" - се оказа твърде силен.

отчитайки 26 милиона долара продажби в петък.

Филмът „разби рекордите за приходи от предварителни продажби на билети за един ден в AMC“, се казва в изявление на компанията. Предишният рекорд от 16,9 милиона долара се държеше от „Spider-Man: No Way Home“, който Swift победи само за три часа,  каза AMC.

Малко след като Swift обяви филма, AMC каза, че са подсилили своя сървър капацитет в подготовка за рязко нарастващо търсене на билети. След първия ден на предварителните продажби, веригата обяви, че всички кина на AMC в цялата страна ще показват филма четири пъти на ден в четвъртък, петък, събота и неделя, за да отговорят на търсенето.

В четвъртък Суифт туитна: „Турнето Eras беше най-смисленото, електрическо преживяване в живота ми досега и съм много щастлива да ви кажа, че скоро ще излезе на големия екран. От 13 октомври ще можете да гледате концертния филм в кината в Северна Америка!“

Докладването е предоставено от Джина Мартинез

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР