The Beautiful Game“, нов филм с участието на Бил Най

...
The Beautiful Game“, нов филм с участието на Бил Най
Коментари Харесай

Преглед на филма: Бил Найи, Майкъл Уорд блестят в сериала на Netflix за Световното първенство по футбол за бездомни

„ The Beautiful Game “, нов филм с присъединяване на Бил Най и Майкъл Уорд, е за същински интернационален футболен шампионат, наименуван Homeless World Купа.

Въпреки това не очаквайте документална действителност или храброст. Това е филм-филм (дебютира в Netflix в петък, спретнато конструиран, с цел да остави публиката да се усеща въодушевена и приповдигната. Имайте поради, това не е неприятно нещо – същинската достоверност има своето място, само че също и добре конструирани, лъскави мечти, които към момента провокират достоверна страст и да разберете някои основни истини. „ Красивата игра “, режисирана от Теа Шарок, е твърдо втората. Просто ръководи упованията.

Първата Световна купа за бездомни се организира през 2003 година, а в предишното две десетилетия, съвсем 70 страни и 1,2 милиона души са взели участие. И въпреки всичко допускам, че съществуването му може да е изненада за мнозина (дори за футболни почитатели... извинете ме, футбол). Целите на фондацията са благородни, повишение на осведомеността за бездомността в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР