The Atlantic се захвана за президента Байдън, публикувайки материал в

...
The Atlantic се захвана за президента Байдън, публикувайки материал в
Коментари Харесай

The Atlantic обяснява „защо американците мразят добрата икономика“, тъй като социологическите проучвания на Байдън се влошават

The Atlantic се захвана за президента Байдън, публикувайки материал в сряда, озаглавен „ Защо американците ненавиждат добра стопанска система “ защото неговите анкети не престават да демонстрират голямо отрицание.

Статията стартира с цитиране на скорошна анкета на Financial Times, показваща, че болшинството гласоподаватели споделят, че са финансово по-зле при Байдън „ макар някои справедливи позитивни ограничения “ като 3,9% безработица, неизменен показател на потребителските цени и спад в „ неравенството в заплатите “.

Списъкът на личния състав Йерусалим Демсас се опита да изясни какво счита за разликата сред усещането на американците за стопанската система и самата стопанска система, наблягайки „ седем вероятни пояснения. “

Atlantic предложи седем пояснения за това „ за какво американците ненавиждат положителната стопанска система “, до момента в който изследванията на президента Байдън не престават да се утежняват. (Kent Nishimura/Getty Images)

Първата е „ Хората се нуждаят от секунда, с цел да с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР