Thatgamecompany обяви, че Flower and Journey ще направят дълго чаканата

...
Thatgamecompany обяви, че Flower and Journey ще направят дълго чаканата
Коментари Харесай

Flower и Journey идват и за Windows

Thatgamecompany разгласи, че Flower and Journey ще създадат дълго чаканата си премиера и за лични компютри. Издател на игрите ще е Annapurna Interactive.

Flower излезе преди тъкмо 10 години за PlayStation 3, а след това за PS4, iOS и Vita. Енигматичната игра наблюдава сънищата на шест цветя, ситуирани на прозореца в безлични жилища. Играещият ръководи откъснат от вятъра цветчета, вдъхвайки живот на сивата среда, като по пътя си преодолява разнообразни трудности.

Подобно на Flower, Journey съставлява новаторски и хубав опит, отличаващ се с автентичност на изразните средства. В нея контролирате мистериозна фигура в обширна пустинна околност, управлявайки неговите придвижвания. Забележителното в нея си остава метода, при който взаимоотношението на играещия със средата и другите герои, основава музикални тонове и тематики, за което съществена роля има Остин Уинтъри (Assassin’s Creed Syndicate, Abzu, Flower, The Banner Saga). Играта излезе преди седем години за PlayStation 3, а по-късно и за PS4.

Flower към този момент е налична за PC посредством GOG, Steam и Epic Games Store.

„ Отпразнувайте десетгодишния празник с нас, вечно Валентин! Flower за PC (Steam/GOG/Epic GAMES Store) е налична от през днешния ден, с помощта на Annapurna Interactive “, написаха основателите на играта в Twitter.

Що се отнася до Journey, играта ще е налична по-късно тази година за PC чрез Epic Games Store.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР