tg24.sky.it До края на седмицата здравните заведения във Варна и региона

...
tg24.sky.it
До края на седмицата здравните заведения във Варна и региона
Коментари Харесай

Увеличават ковид леглата във Варна и региона

 tg24.sky.it До края на седмицата здравните заведения във Варна и района ще усилват потенциала си на кревати за заболели от ковид до 35 %, а в бъдеще - и до 50 %. Това заяви регионалният шеф на Варненска област, който сподели, че към този момент няма недостиг на кревати, съобщи БНР.

" Надявам се ограниченията, които се постановат за ограничението на разпространяването на болестта да свършат работа. Апелът ми беше към всички лечебни заведения, при изискване, че пациентите се усъвършенстват, те да бъдат изписвани за долечение в домашна конюнктура, вместо да се постанова да разкриваме нови кревати ", сподели още той.

Пасев изясни, че разновидността една от огромните лечебни заведения във Варна да бъде преобразувана единствено за лекуване на ковид, не е сполучлив. 

Стана ясно, че диагностично-консултативните центрове, както и частните медицински центрове, се включват в консултативните прегледи на хора със признаци на ковид, единствено през почивните дни в ДКЦ в Градска болница  са  минали над 100 души.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР